Vi ser alltid till kundens bästa, ”Everything extra ordinary comes as standard” , och vårt vinstintresse ligger i nöjda kunder! Därför är det viktigt att du känner trygghet och förstår att vi delar ditt intresse, att uppnå bästa möjliga lösning till de villkor som är mest gynnsamma för dig. Vi gör det där lilla extra, och vi bryr oss om dig. Det ska vara enkelt att söka lån, tillgängligheten till personlig service när man gör sin största affär i livet, är viktigt.. Du går kanske i funderingar kring att köpa eller sälja bostad/fastighet, ny bil, omförhandla dina befintliga krediter och lån, byta bank, eller samla dåliga krediter till ett och samma lån.

Lån, sparande, omförhandling, och allt annat som tillkommer, kalkyler, familjebudget, allmän ekonomisk och juridisk rådgivning. Se gärna inslag från TV4, under vår flik arkiv nyheter.

Kan det vara så att det gått fel på vägen så att du fått en anmärkning och eller av andra orsaker fått nej från din bank, låt oss titta på ditt fall och se om vi kan hitta en lösning, se gärna vårt program under fliken EGP, Eftergiftsprogram för mer information.

Om du nu går i tankar kring något av det här, kontakta oss då för en gratis inledande diskussion på telefon eller med fördel ett personligt möte.